Kiropraktor – Michael Hansen

Michael er uddannet kiropraktor fra Odense Universitet i 2007. Udover kiropraktor uddannelsen er Michael uddannet Elitetræner i fysisk træning fra Danmarks Trænerskole, under Dansk Idræts Forbund og Team Danmark. Ved siden af sit virke som kiropraktor har Michael arbejdet som fysisk træner af idrætsudøvere på både elite- og motionsplan, siden 2002. Han har ligeledes været tilknyttet SønderjyskE´s superliga fodboldhold, siden 2008.

Derudover har Michael arbejde som ekstern lektor på Lektor på Institut for Idræt og Biomekanik på SDU, hvor han har undervist i Træning og øvelsesterapi og han underviser på turnus uddannelsen i Klinisk Biomekanik.

I klinikken ser Michael både akutte og kroniske problemstillinger og finder det interessant at udrede kroniske problemstillinger, uanset om vi taler idrætsskader, arbejdsskader eller rygproblematikker. I forhold til videreuddannelse så arbejder Michael med ultralyds scanning, Anatomy Trains, Active release Technique (ART) samt Functional Movement screen (FMS).


Se flere behandlere

Kiropraktor Rasmus Hansen
Kiropraktor Casper Gorm Petersen
Kiropraktor Camilla Morthorst Hansen
Kiropraktor Vibeke Dragsbæk
Fysioterapeut Jannik Duus
Fysioterapeut Casper Larsen