Kiropraktor – Michael Hansen

Michael er uddannet kiropraktor fra Odense Universitet i 2007. Udover kiropraktor uddannelsen er Michael uddannet Elitetræner i fysisk træning fra Danmarks Trænerskole, under Dansk Idræts Forbund og Team Danmark. Ved siden af sit virke som kiropraktor har Michael arbejdet som fysisk træner af idrætsudøvere på både elite- og motionsplan, siden 2002. Han har ligeledes været tilknyttet SønderjyskE´s superliga fodboldhold, siden 2008.

Derudover har Michael arbejde som ekstern lektor på Lektor på Institut for Idræt og Biomekanik på SDU, hvor han har undervist i Træning og øvelsesterapi og han underviser på turnus uddannelsen i Klinisk Biomekanik.

I klinikken ser Michael både akutte og kroniske problemstillinger og finder det interessant at udrede kroniske problemstillinger, uanset om vi taler idrætsskader, arbejdsskader eller rygproblematikker. I forhold til videreuddannelse så arbejder Michael med ultralyds scanning, Anatomy Trains, Active release Technique (ART) samt Functional Movement screen (FMS).


Se flere behandlere